EHBO of BHV cursus volgen?

Volledig cursusaanbod 

Safe Steps Veiligheidstrainingen is de expert op het gebied van BHV- en Eerste Hulp cursussen. Alle opleidingen zijn van topniveau en praktijkgericht. Wij leiden op door middel van een uitgebreid cursusaanbod, van basis- en opfriscursussen tot gespecialiseerde modules over onderwerpen als terrorisme, drank- en drugsincidenten, en nog tal van verdiepende modules. Op deze pagina vindt u een volledig overzicht van ons cursusaanbod. 

Bedrijfshulpverlening (BHV) 

In Nederland ben je als werkgever verplicht om een of meerdere bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Een bedrijfshulpverlener weet wat er moet gebeuren als er op de werkvloer iets misgaat, en kan onder meer eerste hulp bij ongelukken verlenen, een evacuatie coördineren en de veiligheid van de werkplek waarborgen. 

Safe Steps Veiligheidstrainingen leidt bedrijfshulpverleners op door middel van een uitgebreid cursusaanbod, van basis- en opfriscursussen tot gespecialiseerde programma’s over onderwerpen als brandveiligheid en reanimatie. Wij richten ons altijd op de praktijk, en houden rekening met de specifieke werkomgeving van de cursist. Zo heb je binnen no time een hulpverlener in huis die geheel is ingesteld op jouw bedrijf. 

BHV-cursusaanbod
     – BHV-basis
     – BHV-herhalingscursus
     – BHV-ploegleider

Eventueel aangevuld met de extra module:
     – Stop de bloeding – red een leven® 

Eerste Hulp Bij Ongevallen (EHBO) 

Een ongeval is snel gebeurd. Maar als je meteen hulp biedt, voorkom je vaak erger. Eerste hulp kan echt het verschil maken. Wees gerust, het is makkelijker dan je denkt. Met enkele eenvoudige handelingen kan je al veel doen. Wil je anderen kunnen helpen als er iets gebeurt? Thuis, op school, in de jeugdbeweging, in de sportclub of op het werk. Wij leren je hoe. 

Wil je anderen kunnen helpen als er iets gebeurt? Je leert reanimeren en het gebruik van een AED. Ook leer je alle basisvaardigheden om adequaat EHBO te kunnen verlenen. Na het volgen van een EHBO cursus weet jin in iedere situatie hoe je moet handelen. 

EHBO-cursusaanbod
     – EHBO-basis
     – Eerste hulp aan kinderen
     – Reanimatie en AED
     – Wandelletsels
     – Sportletsels

Daarnaast kunnen wij op verzoek de volgende gespecialiseerde cursussen/trainingen verzorgen:
     – Waterongevallen
     – Car rescue trainingen
     – SAM-Splint trainingen